Jak na zvěřinu s Jaroslavem Sapíkem

Českomoravská myslivecká jednota spouští propagaci zvěřiny přímo od myslivců. Možná už jste slyšeli rozhlasové spoty, všimli si inzerátů v různých médiích, viděli náš seriál Zvěřiny se nebojíme, nebo byli u přijímače při dnešním hodinovém rozhovoru šéfkuchaře Jaroslava Sapíka na Country rádiu. Vedle této kampaně se se zájemci o zvěřinu setkáme i osobně.

Mistr Sapík svou práci se zvěřinou předvede:

  • 14. 8. v 15.00 hodin na Prima Fresh Festivalu v Plzni,
  • 28. 8. ve 14.00 hodin na Prima Fresh Festivalu v Pardubicích,
  • 29. 8. v 9.20 hodin v Pivovarské zahradě na Zemi živitelce v Českých Budějovicích,
  • 4. 9. na Národní výstavě psů na výstavišti Flora v Olomouci,
  • 11. 9. ve 14.00 hodin na Prima Fresh Festivalu v Liberci a
  • 8. 10. na veletrhu Podzimní zemědělec na výstavišti v Lysé nad Labem.

Na akcích budete mít jedinečnou příležitost získat bezplatnou zvěřinovou kuchařku, kterou Českomoravská myslivecká jednota vydala s recepty Jaroslava Sapíka.

Přejít na začátek